Referenser

Exteriör efter tillbyggnad.
"Vi blev rekommenderade att anlita Avalato till vår påbyggnad/tillbyggnad, inget som jag ångrar. Arbetet blev strålande bra, dessutom till ett bra pris och enligt tid. Samtidigt som påbyggnaden gjordes bodde vi i huset, detta fungerade perfekt då de höll ordning och städat hela tiden, dessutom håller de ett högt tempo, Vill ni ha ett bra utfört jobb till rätt pris med hög kvalité rekommenderar jag Avalato."

Patrik Ulmstedt
Ett av Kikkis badrum
"Både jag och min man har tummen mitt i handen, så när vi skulle renovera badrummet tog vi kontakt med Anders på Avalato Bygg. När vi träffade Anders första gången fick vi intrycket av att han var rakryggad, korrekt och kunnig vilket stämde. Resultatet på renovering blev absolut perfekt, de är förtroendeingivande och jobbar snabbt och effektivt så det kändes att vi var i trygga händer. De som utförde arbetet är direkt inga latmaskar, tvärtom. Tackar Anders och gänget för ett bra jobb och vill verkligen rekommendera dem till alla. Mycket Nöjd!!"

Kikki Westergren
Badrumsinteriör
"Avalato har hjälpt oss med renovering av badrum och måla om fasaden, de har varit punktliga och hållit både tid och kostnad, jag blev mycket nöjd med resultatet. Under tiden detta utfördes var jag pappaledig, bättre bemötande kan man inte få, Anders har skött detta helt prickfritt och varit väldigt professionell, Kan varmt rekommendera Avalato. "

Niklas Dahne
"Avalato är ett företag utöver det vanliga med skickliga hantverkare och bra administration: noggranna, effektiva, bra kommunikation. Vi har anlitat dem vid flera tillfällen för renovering av vårt gamla trähus, såväl utomhus (takomläggning mm) som inomhus (total renovering av ett våningsplan) och vi kan verkligen rekommendera Avalato!"

Kajsa Lindberg
"Vi anlitade Avalato Bygg till renovering av hall, gästtoalett och tvättstuga då vi fick ett mycket professionellt bemötande samt ett seriöst intryck. Blev jag nöjd? Givetvis, dessutom var de kreativa och kom med ett flertal lösningar i bygget. Ordning och reda till 100%. Kommer jag rekommendera Avalato Bygg till vänner och bekanta? Absolut. "

Anders Gross
badrumsinteriör
"Jag anlitade Avalato för en badrumsrenovering. De svarade bäst på min offertförfrågan i första steget och kunde väl redogöra för metod och plan. De var beredda att skriva avtal enligt Konsumentverkets Hantverkaravtal. I steg två i min upphandling visade Avalato ytterligare prov på kvalitéer jag som novis byggupphandlare uppskattar. De visade prov på att de gjort detta tidigare och tillgodogjort sig en metod och kunskapsbank och kunde påpeka faktorer, val och lösningar. Kommunikationen var genomgående mycket god vilket gjorde att alla avvikelser kunde behandlas på ett tidigt stadium. Leveransen motsvarade mina högt ställda förväntningar och jag är nöjd med Avalato och kommer att anlita dem igen."
Torgny Bergman
Exteriör under tillbyggnad
"Vi planerade länge och väl med vår om- och tillbyggnad. Efter 11 månader hade vi allt färdigt, men ingen seriös byggare. Av en slump fick jag höra talas om Avalato Bygg via en kollega. Inom en vecka så var ägaren och arbetsledaren på plats för ett platsbesök. Efter ytterligare någon vecka kom en offert som var i nivå med vår budget. Det kändes bra i kroppen så vi slog till.
Vid utförandet så fick de ett ganska komplicerat arbete att se enkelt ut. Vi har varit jättenöjda med arbetarna och speciellt arbetsledaren. Eftersom det har fungerat bra, så har vi beställt en del tilläggsarbeten som även de har motsvarat förväntningarna. Tack för insatsen!" Erik Isa
Tillbyggnad med källare och överliggande plan i liggande svartmålad Z-panel.
"Efter en lång tids letande efter skickliga och bra hantverkare till vår tillbyggnad inklusive källare blev vi tipsade om Avalato Bygg. Redan från första kontakten, då vi anmälde vårt projekt på hemsidan, har kommunikationen varit extremt snabb och tydlig. Kontraktsskrivningen sköttes väldigt professionellt, allt var solklart. Extra bra var att även arbetsledaren var med när vi diskuterade kontraktet. Från första dagen på själva byggnationen har hantverkarna arbetat med skicklighet, engagemang och glatt humör. Arbetsplatsen har hållits väl i ordning efter arbetsdagens slut. När det från vår sida har önskats ändringar eller tillägg har det alltid gått att lösa. Från start till slut - ett kanonjobb!"

Oscar & Maria Lejon
Tillbyggnad i två plan i tidstypiskt utseende på villa från 1922
"Vi anlitade Avalato för att bygga till vårt 20-talshus i tidstypisk stil med ett badrum och ett sovrum. Efter att ha haft Avalato på besök fick vi en professionellt specificerad offert där de olika önskemål vi pratat om vid besöket tydligt framgick. Efter att också ha pratat med referenser som bara hade positivt att säga beslutade vi oss för Avalato och det är vi verkligen nöjda med. Killarna är kunniga och noggranna och hantverket matchar mycket väl husets gamla gedigna karaktär. Det var viktigt för oss att tillbyggnaden skulle smälta in i det befintliga huset och Avalato har verkligen genomfört alla våra och arkitektens tankar fullt ut. Det var inga problem för oss att bo i huset under tiden då de gjorde mycket av arbetet utifrån och höll rent och snyggt. Vi kommer definitivt att anlita Avalato igen!"
Stellan och Charlotte Björnesjö
Tillbyggnad i två plan, platsbyggd trappa, kök etc
"Från första mötet kändes det rätt och vi är oerhört glad att vi gick med magkänslan från det mötet. Proffsig, alltid redo att lösa problem på ett smidigt sätt där båda parter blev nöjda. Arbetet började under min graviditet och fick barn, men de jobbade så att jag fick alltid vara hemma och tänkte verkligen på oss som familj och vår bekvämlighet. Underbart Arbetsledare och ett bra team som jobbar och de avslutade arbetet i tid som de hade lovat oss. Vi kunde inte ha fått det bättre. det som kändes så stort i början blev så lätt med AVALATO. TACK för er insats att ni gjorde vårt hus till ett hem. Vi kan Starkt rekommendera Avalato."

Joacim och Sweeta Åslin
badrum Annikas Gata, Näset
"Vi är mycket nöjda med Avalato Bygg. De hade bra idéer före renoveringen och förvandlade vårt lilla WC till ett luftigt fräscht och funktionellt badrum."

Jonas Landén, Näset